Eklund astuu nyrkkeilijänä myös promoottorin saappaisiin

Kuva: Studio Fantacy / Riika Lantto


Vaasalainen ammattinyrkkeilijä Mathias Eklund (10-1-1, 4 KO) aikoo helmikuussa yhdistää ammattinyrkkeilijän ja tapahtumajärjestäjän roolit, kun mies nousee kehään Boxing Night Botniahallen -tapahtumassa Mustasaaren Botniahallissa lauantaina 16.2.2019.

Keskisarjassa (72,6kg) nykyisin iskevä Eklund aloitti ammattilaisuransa Vaasassa maaliskuussa 2015 ja on noussut ottelemaan isoilla areenoilla Hartwall Arenaa myöden. Syksyllä 2018 pääsi ottelemaan WBO-liiton EM-tittelistä Saksassa kärsien uran avaustappion hajaäänipistetuomiolla vieraskehässä.

-Saksan ottelu toi tappiosta huolimatta paljon lisää itseluottamusta ja haluan päästä uudelleen nopeasti tuon tason titteliotteluihin. Suomessa oli ammattinyrkkeilytapahtumia vuonna 2018 varsin vähän, joten päätin oman Boxing Team Eklund -tiimini kanssa pistää oman tapahtuman pystyyn Pohjanmaalle ja olen valmis tekemään kaikkien luotettavien tahojen kanssa yhteistyötä lajin eteen. Lisäksi kun omat sponsorini ovat lähteneet erittäin hyvin tapahtuman tueksi, niin luvassa on todennäköisesti 4 ammattilaisottelun laajuinen laadukas nyrkkeilyilta, jossa oma otteluni on suunniteltu 8-eräiseksi.

Illan  lopullisesta ottelukortista tiedotetaan myöhemmin.

TIEDOTE