Eemeli Katajisto nauttii kovenevista vastustajista

eemelikatajisto

Turkulainen Eemeli Katajisto, 27, on laittanut ammattinyrkkeilyuransa komeasti käytiin. Entisen huippuamatöörin listalla on kolme voittoa, joista kaksi viimeisintä on tullut tyrmäyksillä.

Yli kaksisataa amatööriottelua hanskannut Katajisto siirtyi viime vuonna melkoisen mediakohun saattelemana ammattilaiskehiin. Huippulupaus sanoo nauttineensa uudesta urasta täysin rinnoin.

– Ensimmäinen ammattilaisvuosi tulee nyt täyteen ja on kyllä ollut mukava vuosi. Ammattinyrkkeily on ollut paljon kiitollisempaa touhua kuin amatöörinyrkkeily. Ihmiset kehuvat ja ilmapiiri paljon positiivisempi kuin amatööripiireissä. Nyt saan tehdä tätä itselleni, Katajisto myhäilee.

Vastukset kovenevat

Ensi viikon lauantaina Barona Areenalla nyrkkeilevän Katajiston vastustajat ovat kovenemassa kovaa vauhtia. Barona Areenalla Katajisto kohtaa 41 ottelun kokemuksen omaavan Unkarin mestarin Zoltan Kiss Jr:n.

– Kokenut kaveri, jolla voitollinen lista. Hyvä matsi tiedossa. Voittaminen on tärkeintä ja jos mahdollisuus tyrmäämiseen tulee, niin aion käyttää sen hyväkseni, Katajisto toteaa.

Mikäli Katajiston voittoputki saa Espoossa jatkoa, niin mies ottelee 6. huhtikuuta Salo Urheilutalolla. Silloin vastakkaiseen nurkkaukseen on sovittu Ugandasta kotoisin oleva Farouk Daku, joka on iskenyt 20 ottelussaan peräti 16 voittoa.

– Valmistautumista otteluihin on hieman häirinnyt käsivamma, joka tuli joulukuussa. Alkuvuodesta en pystynyt käyttämään oikeata kättä ollenkaan. Nyt oikeakin on parantunut ja vasen käsi kahta kauheammassa kunnossa, Katajisto lupaa.

– Euroopan mestaruus on tavoitteena ja hyvää vauhtia Euroopan kärki lähestyykin, jos ja kun pysyn voittojen tiellä!

 Prince” Edis Tatli haastaa Barona Areenalla 12-eräisessä WBA-liiton Intercontinental mestaruusottelussa mestari Felix Loran. Suomalaisista kehässä nähdään myös Juho Haapoja, Niko Jokinen ja Fitim Latifi. Tapahtuman järjestää Loud`n Live Promotions Oy.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä Lippupisteissä kautta maan ja osoitteessa WWW.LIPPU.FI. MTV3  MAX ja Katsomo.Fi televisioivat tapahtuman.