Edis Tatli saa haastajan Italiasta

Massimiliano BallisaiEdis Tatlin uusi haastaja on italialainen Massimiliano Ballisai. Tatli puolustaa EM-titteliään Metro Areena Fight Nightissa 18.3.2016.

Italialainen Massimiliano Ballisai on vahvistunut hallitsevan euroopanmestarin Edis Tatlin uudeksi haastajaksi. Ballisai, 20(12KO)- 2(2KO), on voittanut urallaan mm. Manuel Lancian Italian kevyensarjan mestaruusottelussa. Lancia on kevyensarjan hallitseva EU-mestari.

– Todella hienoa, että uusi haastaja löytyi näin nopeasti. Massimilano Ballisai osaa lyödä nukuttavasti. Hänhän voitti keskeytyksellä nykyisen EU- mestari Lancian. Ballisai on ulottuva kaveri, hänellä on iskuvoimaa ja vielä hyvä ottelulista, joten odotan maaliskuun iltaan hyvää matsia. Nyt otetaan vähän tarkemmin selvää Ballisain tyylistä, muuten oma valmistautuminen jatkuu samaan tapaan, kommentoi Edis Tatli uutta haastajaansa.

Massimiliano Ballisai kommentoi ottelua onnenpotkuksi, kertoen olevansa juuri valmistautumassa ottelemaan samana päivänä (18.3.)  promoottorinsa Boxe Lorenin järjestämässä illassa Italian Vicenzassa.

– Suomalaiset tulevat kokemaan yllätyksen, koska olen valmis ja lupaan, että vien Euroopan mestaruusvyön mukanani Italiaan, hehkuttaa Ballisai.

– Onneksi saimme Tatlille hyvän vastustajan tällä varoituajalla.  Ballisai on osittanut varallisuutensa kehässä ja odotan ottelusta viihdyttävää iskusotaa, josta ei vauhtia tule puuttumaan. Ballisai tulee varmasti haastamaan Ediksen tosissaan niin kuin Euroopan listan 10. pitääkin, kommentoi Pekka Mäki.

Edis Tatlin aiempi haastaja Kevin Mitchell ilmoitti eilen yllättäen lopettavansa ammattinyrkkeilyn.

TIEDOTE, @P3Boxing