Edis Tatli ja Teofimo Lopez selvittivät punnituksen – Katso video!

Ammattinyrkkeilijä Edis Tatli (31–2, 10 tyrmäystä) ja hänen vastustajansa Teofimo Lopez (12–0, 10 tyrmäystä) selvittivät menestyksekkäästi perjantain punnituksen, ja molemmat ovat siten valmiita taisteluun. Tatli ja Lopez kohtaavat 20. huhtikuuta New Yorkin kuuluisassa Madison Square Gardenissa. Tatlin painoksi merkittiin 61,1 kiloa (134,8 paunaa) ja Lopezin 61,2 kiloa (135 paunaa).

Koko nyrkkeilymaailman katseet ovat kiinnittyneet tänä viikonloppuna New Yorkiin. Illan pääottelussa yhdysvaltalainen Terence Crawford puolustaa WBO-liiton välisarjan maailmanmestaruuttaan brittiläistä Amir Khania vastaan. Tatlin ja Lopezin kohtaaminen nähdään juuri ennen illan pääottelua.

Tatli tiimeineen matkasi Yhdysvaltoihin jo pääsiäisviikon alussa. Viikon aikana suomalainen on osallistunut tiiviiseen tahtiin erilaisiin lehdistötilaisuuksiin ja julkisiin harjoituksiin.

“Edis on hyvällä mielellä, ja painot hoituivat helposti. Nyt hyvät unet alle, ja lauantaina on kaikki pelissä. Tämä tilaisuus on käytettävä”, kertoo valmentaja Pekka Mäki.

Tatli ja Lopez katsoivat punnituksessa toisiaan pitkään silmästä silmään. Kohtaamisessa tuli hyvin ilmi Tatlin ulottuvuusetu: suomalainen on 21-vuotiasta vastustajaansa selkeästi pidempi.

Tämä tarkoittaa, että Lopezin on pakko tunkeutua Tatlin iskujen läpi omalle lyöntietäisyydelleen. Aggressiivisesta ottelutyylistään tunnettu Lopez lähteekin luultavasti prässäämään ja haastamaan Tatlia heti avauserästä alkaen.

Edis Tatlin ja Teofimo Lopezin ottelun voi nähdä Viaplayn verkkopalvelussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 04 alkaen. Otteluillan selostajina toimivat Jani Rajalin ja Juho Haapoja. 

TIEDOTE