Dayron Lester ottelee elokuussa Puolassa, ei Savonlinnassa

Perjantaina julkaistu uutinen Niklas Räsäsen ja Dayron bkohtaamisesta Olavinlinna Boxing Nightin pääottelussa innosti suomalaista ammattinyrkkeily-yleisöä huomattavissa määrin. Kysymyksessä oli kuitenkin liian hätiköidysti julkaistu uutisankka.

– Dayron Lester ehätti jo maanantaina 3.7. sopimaan otteluehdot kamppailusta tappiotonta puolalaista Pawel Stepieniä vastaan ja kyseinen ottelu käydään Miedzyzdrojessa 19. elokuuta eli viikkoa ennen Savonlinnan tapahtumaa. Kyseessä on siis sama upea, perinteinen ulkoilmagaala, jonka pääottelussa Jarno Rosberg nähtiin vuonna 2015. Olen toiminut ottelun osalta Lesterin asiainhoitajana eikä minulla ole sen enempää mahdollisuutta kuin haluakaan peruuttaa kyseistä ottelua, toteaa asiasta nyrkkeilyagentti Petri Paimander.

Dayron innostui vähän turhan paljon mahdollisuudesta haastaa Räsänen ja unohti että jo sovituista otteluista ei voi ihan noin vaan siirtyä toiseen kehään. Eli aiemmin tehty sopimus pätee ja Savonlinnan ottelu jää väliin, jatkaa Paimander.

– Räsänen-Lester -otteluun kohdistuva kiinnostus on kuitenkin ollut niin rohkaisevaa, että olen vakuuttunut että ottelu pystytään järjestämään myöhemmin tänä vuonna ja vieläpä sellaisessa tapahtumassa, jossa molemmat ottelijat saavat ottelun arvon mukaisen korvauksen. Aivan tällaisia summia ei tietojeni mukaan Savonlinnassa ollut kummallekaan ainakaan alunperin luvassa, päättää kommenttinsa Paimander.

 

TIEDOTE, Paimander Sports Consulting