Danny Williams kohtaa Katajiston Vaasassa

Caramelito Promotions –ammattinyrkkeilytallin promoottori Markus Lammi järjestää lauantai-iltana 8.9.2012 Vaasan ydinkeskustassa yökerho HulluPullossa amatööri- ja ammattinyrkkeilytapahtuman, jonka ottelukattaus käsittää 2-3 ammattilaisottelua sekä todennäköisesti 4 amatööriottelua.

Vaasalaistallin kaikkiaan 16. ottelutapahtuman todellinen herkkupala on illan pääottelu, jossa 8-eräisessä raskaansarjan kamppailussa iskevät yhteen hallitsevan raskaansarjan Suomen mestarin Janne Katajisto ja vuonna 2004 Mike Tysonin tyrmäyksellä voittanut Danny Williams.

Syyskuisen ottelun myötä 39-vuotias brittiläinen Danny Williams on kiistatta kansainvälisesti tunnetuin ja meritoitunein nyrkkeilijä, joka on otellut ammattilaisena Vaasassa. Tyson Conqueror – ja Brixton Bomber – kehänimiä käyttävällä Williamsilla on tilillään ammattilaisena 44 voittoa, joista peräti 33 on tullut tyrmäyksellä. Kansainvälisesti tunnetuksi mies nousi vuonna 2004, kun Williams tyrmäsi 4. erän lopulla maailman tunnetuimman nyrkkeilijän Mike Tysonin Yhdysvalloissa käydyssä ottelussa. Myöhemmin samana vuonna Williams haastoi ukrainalaisen Vitali Klitschkon WBC-liiton raskaansarjan MM-tittelistä.

Vuonna 1995 alkaneen ammattilaisuransa aikana Danny Williams on kohdannut ja voittanut lukuisia Euroopan ja aivan maailmankin raskaansarjan huippunimiä. Tyson voiton lisäksi Williams on kerännyt tililleen pitkän listan arvokkaita päänahkoja ja voittanut samalla muun muassa Britannian ja Kansainyhteisön mestaruusvyöt useaan otteeseen lyöden näissä otteluissa muun muassa Audley Harrisonin (amatöörien olympiavoittaja), Matt Skeltonin (ammattilaisten Euroopan mestari), Michael Sprottin (EU-mestari), John McDermottin ja Kali Meehanin (MM-haastaja).

Pääottelun kotikehäläisenä HulluPullo Boxing Night 2 –tapahtumassa iskee vaasalaisen Petro Koskimiehen manageroima raskaansarjan Suomen ja Itämeren alueen mestaruusvöitä hallitseva Janne Katajisto, jolla elokuussa 2009 alkaneelta ammattilaisuralta tilillään on 11 ammattilaisottelusta 10 voittoa ja 1 ratkaisematon. Viidesti Katajisto on lyönyt vastustajansa keskeytyskuntoon. Williams on 34-vuotiaan Katajiston ammattilaisuran toistaiseksi kokenein ja meritoitunein vastustaja.

HulluPullo Boxing Night 2 –tapahtuman toisessa varmistuneessa ammattilaisottelussa iskee ottelutauolta palaava Teemu Tuominen. Lisäksi amatööriotteluissa nähdään Boxing Club Waasa seuran nyrkkeilijöistä ainakin Pirkka Suksi ja Sanna Kosola. Lisäksi tapahtumassa nähdään myös Miss Kehätyttö 2012 –kilpailu. Tapahtuman ennakkolippuja voi ostaa Happy Barrelista sekä nyrkkeilijöiltä elokuun alusta alkaen.