Chisoran valmentaja: ”Vaadin Dereckiltä tyrmäystä”

Dereck Chisoran valmentajan Don Charlesin mukaan brittiläinen raskaansarjan iskijä ei aio jättää mitään sattuman varaan toukokuun 27. päivä Hartwall Arenalla, kauan odotetussa uusintaottelussa Robert Heleniusta vastaan. ”Chisoran pitää tyrmätä Helenius välttääkseen tuomaripeli”, totesi Charles.

”Stevie Wonderkin olisi nähnyt oikean voittajan edellisessä kohtaamisessa”, jatkoi Charles

”Otin aikaisemmin nämä väärät tuomiot henkilökohtaisesti. En enää. Niitä nimittäin tapahtuu jatkuvasti nyrkkeilyssä sen kaikilla tasoilla, oli sitten kyseessä Olympialaiset tai ammattilaisten mestaruusottelut.”

”Nyrkkeilyssä pitäisi olla mahdollisuus muuttaa tuomioita jälkeenpäin. Sillä se tuntuu olevan ainoa urheilulaji tällä hetkellä, missä tuomioita ei voida kumota. Esimerkiksi jalkapallossa ja tenniksessä käytetään teknologiaa hyödyksi ja tuomioita voidaan kumota videotarkistuksen jälkeen. Miksi ei siis nyrkkeilyssä?”, Charles pohtii.

Raskaansarjan kaksikon kohtaamisessa on panoksena WBC Silver -titteli, mutta brittivalmentajan mukaan Chisoran suurin kannustin on korjata ensimmäisen ottelun vääryys:

”Jokainen nyrkkeilijä tarvitsee kannustimen. Tässä ottelussa se on edellisen tuomion korjaaminen. Dereckin pitää toimia itse tuomarina ja valamiehistönä. Emme jätä tuomiota muiden ratkaistavaksi.”

”En yleensä ohjeista suojattejani hakemaan tyrmäystä, mutta tässä tapauksessa, aion vaatia Dereckiltä sitä.” 

”Robert on hyvä nyrkkeilijä, muuta en usko, että hän on enää sama mies kuin edellisessä ottelussa. Dereck nimittäin murjoi viimeiset itseluottamuksen hippuset tuolloin ulos hänestä. Olen erittäin vakuuttunut, että Dereck tyrmää hänet tällä kertaa!”, jatkoi Charles uhoa.

Ottelun liput ovat myynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi tai numerossa 0600 10 800

TIEDOTE, Sauerland